Francia péksüti workshop 2025. 03. 21-22.

Időpont: 2025. március 21-22.

Helyszín: Cake citrom cukrászműhely XIII. Budapest Gömb u. 7.

Maximális létszám: 6 fő

Ezen a két napos workshopon Olivier Magne francia MOF díjas pék zseniális receptjei alapján készítünk el három fantasztikus péksüteményt. Méghozzá vaníliakrémes cruffint, citrom és málna briós csigát, kétszínű fonott leveles kalácsot.

Első nap elkészül a kelt élesztős leveles tészta (corissan tészta), a briós alaptészta, a citromos- és a lila briós tészta, a citrom szirup, a capuccinós- és a kakaós kalácstészta a capuccino szirup.

Másnap megfőzzük a vaníliás cukrászkrém, megsütjük a citrom-feketeribizli kevert tésztát, meghajtogatjuk, megformázzuk és megsütjük a cruffinokat, a csigákat és a kalácsokat.Végül összeállítjuk és feldíszítjük a péksüteményeket. A maradék leveles tésztából néhány croissan is kikerül majd. 🙂

Nagyon intenzív két napunk lesz, hiszen sokféle technikát fogunk megtanulni.

A recepteket természetesen megkapjátok, minden eszközt, kötényt, kávét, teát, ásványvizet, és sós ropogtatni valót én biztosítok, amire szükség is lesz, hiszen folyamatosan kóstoljuk majd a krémeket tésztákat.

Az elkészült süteményeket haza is viszitek.

89.900 Ft

6 készleten

Workshop helyszíne

Cake citrom cukrászműhely XIII. Budapest Gömb u. 7.

Megosztás: