Szombaton a SpaTrend – The Lifestyle Company Grillexpóján vettem részt, mint chef. Újabb mérföldkő volt ez a számomra, hiszen most először próbálhattam ki, milyen az amikor 150-200 adag grilldesszertet kell elkészíteni, kitálalni. Közben beszélgetni, szakmai tanácsokat adni könyvbemutatót tartani, és dedikálni.
Háromféle desszerttel készültem az alkalomra.
Reggel rokfortos, fügés quiche-sel, egy sós-édes falatkával kínáltuk az érkező vendégeket amelyhez természetesen előző nap én hajtogattam a leveles, vajas tésztát is.
A Czinege Tamás által szervírozott déli húsos fogások után egy tartalmasabb kovászos kelt tésztás ferdinánd tekerccsel készültem, amihez narancsos, fahéjas sodót tálaltunk.
A délutánt pedig chilis szilvamártással nyakon öntött barna vajas brownieval zártuk.
Bátran mondhatom, hogy jól sikerült a debütálás. Minden elfogyott az utolsó morzsáig.
Csodás élmény volt, egy remek csapattal, fantasztikus vendégekkel