Kedveseim!
Most aztán tényleg nagyon büszke vagyok! A Mindmegette.hu új Sütisuli rovatának én lettem a háziasszonya.
Minden héten újabb recepteket, praktikákat láthattok a videókban.
„Hogy lesz magas és szellős a piskóta? Hogyan készül a tökéletes csoki ganache? Mi az égetett tészta vagy a linzertészta titka?” Most új, Sütisuli néven indított videósorozatunkban minden sütéssel kapcsolatos kérdésedre választ kaphatsz. Farkasinszki Ildikó, süticoach, a Grill-ázs Sütisuli alapítója megmutatja a desszertkészítés csínját-bínját egészen az alapoktól kezdve, tartsatok velünk!
Új sorozatot indítunk Sütisuli néven, hogy a segítségetekre legyünk a desszertkészítésben. Farkasinszki Ildikó, süticoach, a Grill-ázs Sütisuli alapítója vezet be benneteket a süteménykészítés rejtelmeibe, akitől megtudhatjátok, hogyan készül a tökéletes piskóta, linzer, leveles tészta vagy égetett tészta, de megmutatja majd a macaronkészítés csínját-bínját is.
Olyan alaptechnikákat tanulhattok meg, melyek segítségével magabiztosan álltok majd neki bármilyen desszert elkészítésének, legyen az egy születésnapi torta vagy egy profiterol.
-
Amerikai almás pite
-
Az eredeti dobostorta
-
Kókuszos kelt csiga
-
Szilvás hájas
-
Cukkinis brownie
-
Adventi fonott kalács
-
Meggyes pite grillen sütve
-
Macaron csokis és lime-os krémmel
-
Házi leveles tészta alaprecept
-
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes
-
Kürtőskalács sütőben sütve
-
Szilvalekváros tepertős papucs
-
Profiterol alaprecept
-
Néró teasütemény
-
Mákos zserbó szilvalekvárral
-
Gesztenyés bejgli
-
Rumos meggy parfé
-
Epres-rebarbarás sajttorta pohárban
-
A legfinomabb somlói galuska
-
Cantuccini
-
Pehelykönnyű hajtogatott burgonyás pogácsa
-
Őszibarackos-áfonyás cobbler
-
Rozmaringos-kovászos focaccia
-
Kókuszos panna cotta görögdinnyével
-
Sós brownie-keksz
-
Asszonykonty
-
Marlenka
-
Retró gyümölcstorta
-
Klasszikus kuglóf
-
Sütőtökös pite meringgel
-
Molnárka
-
Tarte tatin, a fordított almatorta
-
Sütőtökös piskótatekercs mascarponekrémmel
-
Eszterházy-torta
-
Almás krémes
-
Rumbaba
-
Pihe-puha kakaós csiga
-
Mézes puszedli
-
Pudingos ökörszem kétféle töltelékkel
-
Habkarika
-
Mézeskalács-házikó
-
Panettone
-
Mézes kekszes pohárdesszert
-
Preckedli, a sváb omlós linzer
-
Barna sörös morzsasüti őszibarackkompóttal
-
A klasszikus Kata szelet
-
Tojáslikőrös amerikai krémes
-
Répatortakuglóf
-
Medvehagymás hajtovány
-
Kálvinista mennyország
-
Bohém csemege
-
Klasszikus macskaszem
-
Epres-tejfölös pite
-
Piramisszelet
-
Kapros-túrós lepény
-
Darázsfészek kókuszosan
-
Duna-hullám
-
Csokoládés croissant
-
Ez a tökéletes, pihe-puha kelt tészta titka: ha így csinálod, garantált a siker!
-
Sütőtökös-csokis halloweeni muffin
-
Búrkifli
-
Fahéjas tekercs (cinnabon)
-
Jóság szelet
-
Fehér csokis blondie ribizlivel
-
Rusztikus szilvás galette
-
Őszibarackos tejberizstorta
-
Céklás csokitorta mascarponehabbal
-
Áfonyás clafoutis
-
Piros bogyós choux
-
Kígyórétes meggyes töltelékkel
-
Erdei gyümölcsös, bazsalikomos pavlovatorta
-
Kozáksapka
-
Epres-tejszínhabos piskótatekercs
-
Citromos madeleine
-
Házi franciakrémes
-
Eredeti négerkocka
-
A tökéletes flódni
-
Mimóza szelet (a klasszikus recept)
-
Rigó Jancsi, ahogy mi szeretjük
-
Kardinális szelet