
Buche de noel, Karácsonyi fatörzs workshop – 2021. 11. 19.
Manapság a fatörzs süti nem hiányozhat a karácsonyi asztalról. Főleg, ha a francia változat, vagyis a buche de noel készül, ami sokkal könnyedebb, mint a mi vajkrémes piskóta tekercsünk.
Manapság a fatörzs süti nem hiányozhat a karácsonyi asztalról. Főleg, ha a francia változat, vagyis a buche de noel készül, ami sokkal könnyedebb, mint a mi vajkrémes piskóta tekercsünk.
Pénteken pedig csillogó, villogó, ínycsiklandó, elegáns, színpompás mousse desszerteket készítettünk a Grill-ázs Sütisuli konyhájában.
Kedveseim! Lassan vége a nyaralásoknak, így Ti is visszatérhettek a Grill-ázs Sütisuliba. Én már nagyon készülök!
Nézzétek csak milyen szépséges péksütiket sütöttünk miközben dagasztottuk, hajtogattuk, pihentettük a kovászos kenyérkéinket!
A pénteken megjelenő Vidék íze Magazinban az én süti receptjeimet is megtaláljátok.
Sőt, augusztustól minden számba sütök néhány finomságot.
Fergeteges macaron workshopot tartottunk pénteken a Grill-ázs Sütisuliban. Tudom, hogy a cukrászok jelentős része férfi nekem mégis mindig külön öröm, ha Urak is megtisztelnek a részvételükkel.