Tegnap kovászos kenyeret🍞 és péksütiket🥖🥐 sütöttünk a Grill-ázs Sütisuliban.
Ismét jó sokan voltunk és fantasztikus hangulatban🥰 csoda finom sütiket készítettünk.
Nagy megtiszteltetés, hogy a Gasztroworld Magazin cikket közöl rólam, a karrierváltásomról, a gasztronómiához való viszonyomról, a Grill-ázs Sütisuliról. Remélem Nektek is tetszeni fog!
Fergeteges hangulatban telt a pénteki (2020. 02. 21.) mentes workshop, kacagástól volt hangos a Grill-ázs Süti Suli. 😃🥮Közben pedig isteni finom és gyönyörű sütik is készültek minden mentes verzióban.
Az én feladatom az volt, hogy bemutassam a grillezés szerelmeseinek, hogy a kamadóban – ami ezúttal is a Primo volt – nem csak a húsos finomságok, hanem bizony a sütik, tészták, kenyerek is könnyedén elkészíthetőek.