Összes bejegyzés
Életváltók – 2021. 09. 16.

Életváltók – 2021. 09. 16.

Mindig elcsodálkozom, hogy az életem folyása iránt más is érdeklődést mutat. Azon pedig meghatódom, hogy vannak akik példaképnek tekintenek. Mert én csak teszem a dolgom, és nem gondolom, hogy ez különleges.

Mindenesetre nagyon szerencsés vagyok, hogy ilyen különleges eseményeknek is részese lehetek, mint ez a jövő heti beszélgetés.

Ha van időtök, kedvetek, gyertek el Ti is, töltsünk el együtt egy kellemes estét!

Az esemény linkje

 

Ismerjétek meg vendégeinket!
Ez alkalommal dr. Farkasinszki Ildikót, a Grill-ázs alapítóját szeretnénk bemutatni. “Voltam (vagyok) már sok minden, jogász, humán vezető, coach, nagyi, de egyre inkább cukrász, vagy ahogyan egy kedves ismerősöm nemrégiben találóan fogalmazott: süticoach.” Ildikó három diploma és egy jól felépített karrier után döntött úgy, hogy valami újba szeretne belevágni. Így került előtérbe régi hobbija, a sütés. Hosszú útkeresés és tanulás után végül benevezett az Ország egyik legnagyobb amatőr cukrászversenyére, mely megváltoztatta további életét. 2018. Október 26-án elindította Grill-ázs Sütisuli nevű műhelyét, ahol már több száz érdeklődőt avatott be a sütemények világába.

/Scruton/