Teraszra pattantunk, házi teraszunkra!
Spanyol PAELLÁT, tökmagos POGÁCSÁT és túrós VARGABÉLEST grilleztünk!
Vagy inkább kemencéztünk?
Hát, egy biztos mindhárom sütését a PRIMO kamadó grillkemencékben tártuk szabadtéri látványkonyhánkban a vendégeink szeme elé.
Az első PRIMO-ban az előzőleg jó alaposan kidagasztott, füstös, tökmagos pogácsák sültek.
Előételként ezek gerjesztették vendégeink étvágyát.
Főételként a másik PRIMO-ban, a hatalmas LODGE öntöttvas serpenyőben, tenger gyümölcseivel gazdagon megrakott paella elkészítését követhették végig.
Fantasztikus illatok terjedtek a kertben, és ez tovább fokozta vendégeink ellenállhatatlan kívánósságát.
Amikor elkészült, a citromos, valódi mediterrán paella ízek nyelvcsettintgető elismerést váltottak ki belőlük.
A koronát mégis a legkisebb PRIMO-ban ropogósan levelesre sütött vargabéles tette fel a mai napra.
Mi így ünnepeltük a terasznyitást, a napsütést, a tavaszt!
Így írom alá:




