Olasz Édességek Farkasinszki Ildivel
Időpont: 2020. március 6., péntek, 16:00–19:00
Helyszín: Schola Culina | Székesfehérvár, Kossuth u. 14, 8000
Te is szereted a különleges, de könnyen elkészíthető desszerteket?
Na, a legnépszerűbb olasz édességek éppen ilyenek. 😊
Gondolj csak a tiramisura, vagy a panna cottára! Ki ne ismerné és imádná ezeket a finomságokat? A Schola Culinában most megtanuljuk elkészíteni őket.
A tiramisuhoz a babapiskótát is magunk sütjük, a panna cottát egy kis marcipánnal és málnaöntettel bolondítjuk meg. Sós kesudiós kekszet sütünk, ebből készül majd a sajttorta alapja, a tetejére pedig ínycsiklandó füstös sóskaramell öntet kerül.
Na és persze nem hagyhatjuk ki a finom édes borba mártogatható cantuccinit, és az omlós olasz csokitortát, a borozzit sem. Hmmm! 🍰🍮🥮🍪
Ugye, hogy ott a helyed?
❗ ❗JELENTKEZÉS ❗❗
Jelentkezni kizárólag a scholaculina@gmail.com-on lehet, melyben elküldjük a regisztrációhoz szükséges infókat és a bankszámlaszámot.
A fermentációs főzőkurzus ára 15.000.- előre utalva. A jelentkezés a beérkezéssel lesz végleges a jelentkezés sorrendjében, melyről visszaigazolást küldünk.