
Design torta workshop – beszámoló
Tegnap igazi tortacsodák készültek a Grill-ázsban. 🎂 7 lelkes hölgy, és a 11 éves! Marci ❤️ vállalkozott arra, hogy a 30 fokos konyhában elkészítse a mangós, sajtkrém mousseos répatortát.🥕🥭

Tegnap igazi tortacsodák készültek a Grill-ázsban. 🎂 7 lelkes hölgy, és a 11 éves! Marci ❤️ vállalkozott arra, hogy a 30 fokos konyhában elkészítse a mangós, sajtkrém mousseos répatortát.🥕🥭

Mi sem hagyhatjuk ki ezt a sokoldalú finomságot. Szeptember 11-én, pénteken a Grill-ázs Sütisuliban tehát pite nap.

A mai napunk tükre.😍 Szó szerint, hiszen monodesszerteket készítettünk tükörglazúrral. Pörgős 5 órát töltöttünk a 30 fokos konyhában. 😅

Dávid pedig türelemmel, kedvességgel, végtelen szerénységgel, és alázattal adta át nekünk a tudást, amit alig győztünk magunkba szívni. Az eredményről beszéljenek a képek!

Pár macaront a Grill-ázs sütisuliban. 😃. A konyhai kánikulában nem csak a korongocskák száradtak gyorsan, de a krémek is pillanatok alatt olvadásnak indultak.

Ugye milyen izgalmas? Nos, szeptember 4-én mindegyiket megtanulhatod elkészíteni a Grill-ázs Sütisuliban. 😁
Jelentkezz privát üzenetben, és töltsünk el együtt egy édes skandináv délutánt!😍

Ez a tanfolyam ugyan már teltházas, de aki lemaradt ne búsuljon….lesz még alkalom!

A tegnap délután több szempontból is első volt a Grill-ázs Sütisuli történetében. 😃 Magdolna Györgyi Mészáros első workshopja, melyen először készítettünk vegán desszerteket.