
Vegán desszert workshop beszámoló
A tegnap délután több szempontból is első volt a Grill-ázs Sütisuli történetében. 😃 Magdolna Györgyi Mészáros első workshopja, melyen először készítettünk vegán desszerteket.
A tegnap délután több szempontból is első volt a Grill-ázs Sütisuli történetében. 😃 Magdolna Györgyi Mészáros első workshopja, melyen először készítettünk vegán desszerteket.
A tavalyi Szikszón debütáló – tortacsodákat, és más gyönyörűséges desszerteket felvonultató – rendezvény után, már második alkalommal kerül megrendezésre Magyarországon a Cake de la Cake Nemzetközi tortaverseny.
Sajnos a tegnapi égetett tészta workshopon elfelejtettünk csoportképet készíteni. Így most főképp a sütikben gyönyörködhettek.
Szombaton Kocson jártunk egy szuper hangulatú baráti BBQ találkozón. Ez alkalommal csokis-gyümölcsös tortácskákat sütöttem, melyek szokás szerint a pillanat tört része alatt fogytak el
Red velvet, vagyis vörösbársony tortát készítettünk, melyet többféle saját készítésű dekorelemmel díszítettünk.
4 hónap kényszerpihenő után végre újra Sütisuli!!!😃 Mozgalmas két nap van mögöttünk. Én nagyon élveztem a közös munkát, és azt hiszem a fotókról látszik, hogy a „tanulók” is szuper jól érezték magukat.
A TV2 Trendmánia műsorában füstös sajttortát készítettem. Az eredmény kiváltotta a kívánt reakciót, nem is kommentálom!
Nézzétek meg a videót!
Nézzetek szombaton (06. 27.) a TV2 Trendmánia műsorát 9.45-től.