
Megjelent a Vidék íze receptújság legújabb száma
…benne sok-sok leveles tészta receptemmel, melyeket hamarosan megtaláltok a www.grill-azs.hu oldalamon is…

…benne sok-sok leveles tészta receptemmel, melyeket hamarosan megtaláltok a www.grill-azs.hu oldalamon is…

Már sokszor lehettem nagyon büszke a karrierváltásomra! Ma ismét egy ilyen nap volt. Új szerepben próbálhattam ki magam, ugyanis a Konyhakiállítás nagy színpadán sütöttem kávékrémes profiterolt.

Én is ott leszek a nagy színpadon. Április 22-én, pénteken 14.30-kor, és április 24-én vasárnap 12 órakor várlak benneteket a Konyhakiállításon.

Kedveseim! Megjelent a Vidék íze legújabb száma, benne sok szépséges és finomságos húsvéti süti receptemmel.

Mi lehet jobb kikapcsolódás szombat délelőtt, mint a bon-bon készítés?

Farkasinszki Ildikóval, a GRILL-AZS Cake House alapítójának előadásából többek között a fánk fontosságát és szerepét a farsangi időszakban és a tökéletes fánk elkészítésének titkát is megtudhatjuk, a Kuckó Műhellyel farsangi álarcot készítünk, svédasztalos brunchunkon az új étlap ételeit is megkóstoljuk, valamint a farsangi fánkokról sem feledkezünk meg.

A képek hűen ábrázolják, hogy milyen fantasztikus hangulatban készültek ezek a csoki csodák. Az első bon-bon workshop, biztosan nem az utolsó volt a Grill-ázs Sütisuli ban.

Kedveseim! Megterveztem 2022. első 3 hónapjának workshopjait. Íme a kínálat