Összes bejegyzés
Hamarosan Székesfehérváron, a Schola Culinában is együtt süthettek velem!

Hamarosan Székesfehérváron, a Schola Culinában is együtt süthettek velem!

Olasz Édességek Farkasinszki Ildivel
Időpont: 2020. március 6., péntek, 16:00–19:00
Helyszín: Schola Culina | Székesfehérvár, Kossuth u. 14, 8000

Te is szereted a különleges, de könnyen elkészíthető desszerteket?

Na, a legnépszerűbb olasz édességek éppen ilyenek. 😊

Gondolj csak a tiramisura, vagy a panna cottára! Ki ne ismerné és imádná ezeket a finomságokat? A Schola Culinában most megtanuljuk elkészíteni őket.

A tiramisuhoz a babapiskótát is magunk sütjük, a panna cottát egy kis marcipánnal és málnaöntettel bolondítjuk meg. Sós kesudiós kekszet sütünk, ebből készül majd a sajttorta alapja, a tetejére pedig ínycsiklandó füstös sóskaramell öntet kerül.

Na és persze nem hagyhatjuk ki a finom édes borba mártogatható cantuccinit, és az omlós olasz csokitortát, a borozzit sem. Hmmm! 🍰🍮🥮🍪

Ugye, hogy ott a helyed?

❗ ❗JELENTKEZÉS ❗❗
Jelentkezni kizárólag a [email protected] lehet, melyben elküldjük a regisztrációhoz szükséges infókat és a bankszámlaszámot.
A fermentációs főzőkurzus ára 15.000.- előre utalva. A jelentkezés a beérkezéssel lesz végleges a jelentkezés sorrendjében, melyről visszaigazolást küldünk.