
Tarte, pite workshop – beszámoló
A legutóbbi workshopon a tartoké volt a főszerep a Grill-ázs Sütiklubban. Nem is tudom, hogy a látvány, vagy az ízek voltak-e csodásabbak. Szerintem mindkettő.
A legutóbbi workshopon a tartoké volt a főszerep a Grill-ázs Sütiklubban. Nem is tudom, hogy a látvány, vagy az ízek voltak-e csodásabbak. Szerintem mindkettő.
Ezen a hétvégén megint én tanultam, méghozzá szépséges vajkrém, és royal icing virágokat készíteni Adrienn Márkustól.
Alig várom, hogy a Grill-ázs Sütiklubban is ilyen csini tortákat díszítsünk.
Megmutatom ezt a kis füstös almás pitét! Azt hiszem a töltelék mennyiségére nem lehet panaszkodni.
Na, szóval végül tegnap este kerültünk adásba.
Ha Ti is lemaradtatok róla, ahogy én is, itt visszanézhetitek. 32 percnél kezdünk Skandináv sütiket sütni
Tegnap a skandináv sütik helye volt a Grill-ázs Sütiklub! 9 féle desszertet készítettek a szorgos kezek. Ismét egy különleges délután volt
Fahéjas genoise piskóta tekercsben, kardamommal, csillagánizzsal, fahéjjal fűszerezett fehércsoki ganache, karamellizált körtekockák, a tetején ropogós rétes lap és pisztácia.😃 Az ősz szépségei😍
Köszönöm Fruzsi és Andás ezt a szuper összefoglalót, a fantasztikus fotókat a péntek délutánról, és mindenkinek köszönöm a lelkesedést, a remek hangulatot, a csodás péktermékeket! 😍
„Ildikó Farkasinszki meglepett minket, a sok csodán kívül, amiket ma tanulhattunk, pár csodás kenyérrel, csöppet magas a léc 😅 de tudjuk, gyakorlat teszi a mestert 💕”