Kedveseim!
Most aztán tényleg nagyon büszke vagyok! A Mindmegette.hu új Sütisuli rovatának én lettem a háziasszonya.
Minden héten újabb recepteket, praktikákat láthattok a videókban.
„Hogy lesz magas és szellős a piskóta? Hogyan készül a tökéletes csoki ganache? Mi az égetett tészta vagy a linzertészta titka?” Most új, Sütisuli néven indított videósorozatunkban minden sütéssel kapcsolatos kérdésedre választ kaphatsz. Farkasinszki Ildikó, süticoach, a Grill-ázs Sütisuli alapítója megmutatja a desszertkészítés csínját-bínját egészen az alapoktól kezdve, tartsatok velünk!
Új sorozatot indítunk Sütisuli néven, hogy a segítségetekre legyünk a desszertkészítésben. Farkasinszki Ildikó, süticoach, a Grill-ázs Sütisuli alapítója vezet be benneteket a süteménykészítés rejtelmeibe, akitől megtudhatjátok, hogyan készül a tökéletes piskóta, linzer, leveles tészta vagy égetett tészta, de megmutatja majd a macaronkészítés csínját-bínját is.
Olyan alaptechnikákat tanulhattok meg, melyek segítségével magabiztosan álltok majd neki bármilyen desszert elkészítésének, legyen az egy születésnapi torta vagy egy profiterol.
-

Húsvéti sütinyalóka
-

Francia mákos krémes
-

Kovászos sörkifli
-

Amerikai almás pite
-

Az eredeti dobostorta
-

Kókuszos kelt csiga
-

Szilvás hájas
-

Cukkinis brownie
-

Adventi fonott kalács
-

Meggyes pite grillen sütve
-

Macaron csokis és lime-os krémmel
-

Házi leveles tészta alaprecept
-

Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes
-

Kürtőskalács sütőben sütve
-

Szilvalekváros tepertős papucs
-

Profiterol alaprecept
-

Néró teasütemény
-

Mákos zserbó szilvalekvárral
-

Gesztenyés bejgli
-

Rumos meggy parfé
-

Epres-rebarbarás sajttorta pohárban
-

A legfinomabb somlói galuska
-

Cantuccini
-

Pehelykönnyű hajtogatott burgonyás pogácsa
-

Őszibarackos-áfonyás cobbler
-

Rozmaringos-kovászos focaccia
-

Kókuszos panna cotta görögdinnyével
-

Sós brownie-keksz
-

Asszonykonty
-

Marlenka
-

Retró gyümölcstorta
-

Klasszikus kuglóf
-

Sütőtökös pite meringgel
-

Molnárka
-

Tarte tatin, a fordított almatorta
-

Sütőtökös piskótatekercs mascarponekrémmel
-

Eszterházy-torta
-

Almás krémes
-

Rumbaba
-

Pihe-puha kakaós csiga
-

Mézes puszedli
-

Pudingos ökörszem kétféle töltelékkel
-

Habkarika
-

Mézeskalács-házikó
-

Panettone
-

Mézes kekszes pohárdesszert
-

Preckedli, a sváb omlós linzer
-

Barna sörös morzsasüti őszibarackkompóttal
-

A klasszikus Kata szelet
-

Tojáslikőrös amerikai krémes
-

Répatortakuglóf
-

Medvehagymás hajtovány
-

Kálvinista mennyország
-

Bohém csemege
-

Klasszikus macskaszem
-

Epres-tejfölös pite
-

Piramisszelet
-

Kapros-túrós lepény
-

Darázsfészek kókuszosan
-

Duna-hullám
-

Csokoládés croissant
-

Ez a tökéletes, pihe-puha kelt tészta titka: ha így csinálod, garantált a siker!
-

Sütőtökös-csokis halloweeni muffin
-

Búrkifli
-

Fahéjas tekercs (cinnabon)
-

Jóság szelet
-

Fehér csokis blondie ribizlivel
-

Rusztikus szilvás galette
-

Őszibarackos tejberizstorta
-

Céklás csokitorta mascarponehabbal
-

Áfonyás clafoutis
-

Piros bogyós choux
-

Kígyórétes meggyes töltelékkel
-

Erdei gyümölcsös, bazsalikomos pavlovatorta
-

Kozáksapka
-

Epres-tejszínhabos piskótatekercs
-

Citromos madeleine
-

Házi franciakrémes
-

Eredeti négerkocka
-

A tökéletes flódni